Shot of a young man working at home while holding his newborn baby son

Slimme thuishubs en controllers

Amazon Echo Family

De Amazon Echo is een Bluetooth-luidspreker aangedreven door Alexa, de handige stemassistent van Amazon. Alexa werkt rechtstreeks met een aantal slimme apparaten voor thuisgebruik en met If This Then That (IFTTT) om tal van anderen te bedienen via “recepten” die je zelf kunt maken. Het zal wat werk vergen, maar je kunt Alexa gebruiken om de meeste gadgets in je huis te bedienen met het geluid van je stem. Als je al een favoriete luidspreker hebt, kan de goedkope Echo Dot hier verbinding mee maken en Alexa-functionaliteit toevoegen. En als je een touchscreen wilt om zoekresultaten te zien en videogesprekken te voeren, bekijk dan de Echo Show of Echo Show 5.

Briljante controle

De Brilliant Control is een unieke wandschakelaar die Wi-Fi gebruikt om verbinding te maken met en verschillende slimme apparaten in uw huis te bedienen. Het heeft een 5 inch kleuren touchscreen met gebruiksvriendelijke knoppen waarmee je onder andere muziek kunt afspelen, verlichting kunt regelen, thermostaattemperaturen kunt instellen en kunt zien wie er voor je deur staat. Het werkt met veel populaire smart home-platforms, waaronder Ecobee, Nest, Philips Hue, Ring en Sonos, en het heeft ingebouwde Amazon Alexa-spraakondersteuning waarmee het bijna alles kan doen wat een Echo-apparaat kan doen. Het is vrij prijzig en vereist bedradingskennis om te installeren, maar het is een slimme toevoeging aan een hightech huis.

Logitech Harmony Elite

Houd niet van praten en geef de voorkeur aan dingen op de ouderwetse manier: door op knoppen te drukken? De Logitech Harmony Elite is niet voor niets de ultieme universele afstandsbediening: hij bedient veel meer dan alleen tv en stereo. De dure eenheid maakt verbinding met de meegeleverde Harmony Home Hub om andere Bluetooth-, Wi-Fi-, Zigbee-, Z-Wave- of infraroodapparaten in uw huis te bedienen.

Samsung SmartThings Wifi Smart Plug

Als u op zoek bent naar een goedkope manier om gewone, niet-aangesloten huishoudelijke apparaten in slimme apparaten voor thuis te veranderen, plaatst u de Samsung SmartThings Wifi Smart Plug bovenaan uw lijst. Voor $ 17,99 is het een van de meer betaalbare slimme stekkers die we zijn tegengekomen, maar het biedt een paar functies die je normaal gesproken alleen tegenkomt bij duurdere stekkers, waaronder rapporten over energieverbruik, stembesturing en flexibele planning. Het ondersteunt ook IFTTT-applets en het kan worden geïntegreerd met andere slimme apparaten als je het koppelt aan een SmartThings-hub.

TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Power Strip HS300

De Kasa Smart Wi-Fi Power Strip HS300 sluit zich aan bij de groeiende familie van Kasa Smart verbonden apparaten van TP-Link en kan worden bediend vanaf je telefoon en met Amazon Alexa, Google Assistant en Microsoft Cortana spraakopdrachten. Het gebruikt dezelfde app als andere Kasa-apparaten en ondersteunt IFTTT-applets om te communiceren met apparaten van derden, en u kunt het energieverbruik voor elk van de zes stopcontacten volgen.

More Stories
Hoe de kussens te kiezen volgens de kleur van de bank