Dit mag niet ontbreken in uw hal

Het zal ook afhangen van de stijl van uw hal om uw gasten een goed gevoel te geven. Let op het advies van de stylist en verras met een unieke ontvanger. Welkom!

Een zeer verfijnde helper

De console is een van de onmisbare meubels voor stylisten in een hal. Deze ruimte is niet alleen de begeleidende brief van ons huis, het is onvermijdelijk een gebied waar we veel objecten achterlaten, zoals sleutels, portemonnees, mobiele telefoons, brieven … dus het handhaven van de orde in deze ruimte is essentieel. Deze meubelen zijn elegant, hebben een uitstraling en spelen met zeer weinig decoratieve objecten een grotere rol.

Behang in de hal

Vaak kan de zaal wat sober zijn. Effen kleuren en monochrome meubels maken ruimte om meters te winnen, maar kleur en plezier gaan verloren. Om deze ruimte een speciaal tintje te geven, raden we aan behang op de muur te gebruiken. Papier met vers papier, kleur of linnen, afhankelijk van hoe groot en helder de hal is, maakt het aangenamer en mooier.

Dienbladen om zakken te legen

Alle stylisten zijn het erover eens dat de hal een doorgangsgebied is, dus alle elementen moeten praktisch zijn. Bestelling is essentieel als we een mooie hal willen hebben. Om dit te bereiken, adviseert hij ons om een ​​flirty tray te hebben om de sleutels georganiseerd te houden.

Goed licht om te verwelkomen

Verlichting in de hal is altijd goed. In die zin zijn er twee elementen die essentieel zijn in een hal: een lamp en een spiegel. Wat de eerste betreft, raden we je aan om de ruimte optimaal te benutten en vloerlampen te vermijden, en te kiezen voor plafondlampen of een mooie tafellamp. Een mooie tafellamp met een goede uitstraling zal de hal doen stralen.

Spiegel

Een spiegel voegt een vleugje stijl toe aan uw hal en neemt bovendien niet veel ruimte in beslag en geeft ruimte. Een spiegel lijkt mij een terugkerend thema en erg handig om jezelf op te lossen bij het weggaan of binnenkomen. Het kan een speciale zijn, met een eigenaardig ontwerp dat de stijl bepaalt bij het betreden van het huis.

More Stories
Meubels waarmee u ruimte wint in uw woonkamer