bedroom interior in gray green tones with a ficus mirror curtain of a chandelier and pictures on a white wall horizontal frame

Flirterige ideeën om de muur van het hoofdeinde te versieren

Als de muur van het hoofdeinde je uit verveling laat geeuwen in plaats van slapen, moet je het decor dringend opnieuw uitvinden

Versier in poedergroen

Als je wilt dat je slaapkamer een ontspannende, natuurlijke en stijlvolle ruimte wordt, versier dan de muur van het hoofdeinde met een poedergroene kleur en combineer deze met het beddengoed, de kussens en af ​​en toe een plant.

Vakantie-geïnspireerd behang

Een andere fantastische optie om de muur van het hoofdeinde te versieren (en te profiteren van de komst van de zomer), is om een ​​blauw behang te kiezen met botanische of mariene motieven die ons herinneren aan de feestdagen (ja, zelfs als we in september zijn).

Een ontspannend plaatje

Alleen omdat je in het stadscentrum woont, wil nog niet zeggen dat je niet elke ochtend van de zee kunt genieten, en deze slaapkamer waar het hoofdeinde is bekroond met een op zee geïnspireerd XL-schilderij bewijst het! Om de strandsfeer te versterken, zijn de muren wit geverfd en zijn de kussens in verschillende turquoise tinten gekozen.

Versier met een paar spiegels

Op dit moment weet je al dat het hebben van een spiegel op het hoofdeinde je helpt om een ​​visueel grotere slaapkamer te creëren, maar wat je misschien niet wist, is dat de compositie net zo mooi zou zijn met een paar spiegels van verschillende maten naast elkaar geplaatst naar een ander, voor een vleugje gemak en frisheid.

More Stories
Ideeën om te decoreren met donkere meubels