Ideeën voor je badkamer

Hoewel we dat graag zouden willen, is de badkamer meestal niet te groot. In plaats daarvan is het essentieel en een van de meest gebruikte door alle gezinsleden. Om het overzichtelijk te houden en er het beste van te maken, stellen we deze ideeën voor

Bestel in de badkamer

Als je een nette badkamer wilt hebben, is het tijd om een ​​”Marie Kondo” te doen. Doe het natuurlijk op jouw manier. Er zijn veel dingen in de badkamer waar je van af kunt komen en dus veel meer ruimte krijgt.

Zoek naar functionaliteit

Een opgeruimde badkamer heeft niet alleen alles op zijn plaats, maar wordt ook efficiënter. Zet dingen die je elke dag gebruikt op gemakkelijk bereikbare plaatsen en dingen die je minder vaak gebruikt in minder toegankelijke delen van de badkamer.

Kleine accessoires

Groepeer de producten die u dagelijks gebruikt in categorieën zoals intieme hygiëne, make-up, lichaamsverzorging, scheren … Om alles in groepen te hebben, gebruikt u manden en toilettassen, kleine bondgenoten.

Alles in zicht

Houd orde in de badkamerladen. Het is niet de moeite waard om te bestellen wat er wordt gezien en dat het chaos is bij het openen van de lade. Gebruik transparante dozen om in één keer te vinden wat je nodig hebt.

Een familiebadkamer

Het is één ding om de badkamer te delen en nog iets anders om alles in de war te hebben. Om het samenleven gemakkelijk te maken, organiseer je de badkamer zodat iedereen zijn eigen hoek en persoonlijke dingen heeft, zoals gekleurde handdoeken voor elk gezinslid.

Opzoeken

Als je denkt dat je geen centimeter meer kunt nemen, kijk dan omhoog. Ja, net boven de deur kunt u een plank plaatsen om alle producten op te bergen die u niet zo vaak gebruikt.

More Stories
Waarom we houden van wit op de muren