Meubels waarmee u ruimte wint in uw woonkamer

Plank en onderkast

Ze zijn het beste voor kleine klaslokalen. Ze helpen de orde te bewaren en hebben opslag zonder de kamer opnieuw te laden, bijvoorbeeld door er manden onder te plaatsen. Met een plank van voldoende grootte, die de muur van links naar rechts bedekt, lijkt het alsof de woonkamer veel groter is. En geschilderd in dezelfde kleur als de muren, het zal nog lichter zijn.

L-vormige hoekbank

Hoekbanken zijn de beste oplossing om te genieten van comfort en een groot aantal zitplaatsen, en profiteren ook van alle ruimte. Het kan als ruimteverdeler werken en als het dezelfde kleur heeft als de muur, verliest het visueel gewicht – essentieel in een kleine kamer. Om de set lichter te maken kies je voor een lichte salontafel en zal de ruimte groter lijken.

De salontafel van het nesttype

Ze zijn erg decoratief, maar als ze ergens voor opvallen, is het vanwege hun functionaliteit. Je kunt ze in elkaar passen zodat ze minder ruimte innemen. En wanneer u het nodig heeft, kunt u ze vrij naar uw wensen verplaatsen.

Een lage kast voor televisie

Of we het nu leuk vinden of niet, televisie neemt een overheersende plaats in de woonkamer in. Om te voorkomen dat hun aanwezigheid opvallender is dan nodig, plaatst u een lage kast. Het hoeft niet erg opvallend en veel minder groot te zijn, want het zal de ruimte opeten.

More Stories
Fantastische ideeën om de ramen van je huis te bedekken