Bedek gebreken in uw ramen

Venster tochtstrippen

Een van de eenvoudigste en goedkoopste remedies is het aanbrengen van weerstrippen op ramen. Hierdoor wordt het in- en uitstappen van lucht vermeden en wordt de ruimte veel meer geïsoleerd.

Gordijnen om lucht te vermijden

Aan de gordijnen in de kamer kan een thermische voering worden toegevoegd waarmee deze luchtinlaat in de kamer kan worden gestopt. Op deze manier blijft het raamgebied meer geïsoleerd, waardoor er geen lucht naar binnen kan.

Vervang het glas

Vensterglas is ook erg invloedrijk. Een dubbele kristal is niet hetzelfde als een enkele. Als het raam een ​​enkele ruit heeft, zou het ideaal zijn om hem te vervangen door een dubbele ruit die veel beter isoleert.

Blinds veranderen of toevoegen

Het kan voorkomen dat sommige ramen van het huis geen rolluiken hebben. In dat geval zou, indien mogelijk, een rolgordijn kunnen worden geplaatst, waardoor meer isolatie aan de buitenkant wordt bereikt. Het is ook belangrijk om kwaliteitsjaloezieën te hebben. Tegenwoordig zijn er een aantal op de markt die isolatie in hun interieur inbouwen om het binnendringen van koude lucht verder te voorkomen.

More Stories
Overweeg deze ideeën om ramen te bedekken