Fantastische ideeën om de ramen van je huis te bedekken

Het uitzicht dat een groot raam geeft is ongeëvenaard, hetzij naar de tuin of naar de buurt, die mogelijkheid om als een schilderij een sfeer te zien, hetzij van planten en bloemen, hetzij van meubels en auto’s, is een manier van onderhoud de verbinding naar buiten, dus noodzakelijk om in balans te zijn, is dat niet alleen de airconditioning goed is, het is ook nodig om koel te zien, niet alles verwarmt, je geniet ook van de zonnestralen …

1. Zware gordijnen die van plafond tot vloer gaan, in levendige kleuren zijn trend

Als het gaat om het bedekken van grote ruimtes, kan de stof niet ontbreken, omdat het in feite de hoofdrolspeler is op vele manieren voor bescherming van raam- en deuropeningen. Dit eerste idee laat ons zien dat een combinatie van drop en maat ervoor zorgt dat het gordijn zijn functie vervult zonder gaten te laten of een minimale wind toe te staan ​​om het gemakkelijk te verwijderen.

2. Transparante gordijnen vergezeld van binnenzonwering

Als u verschillende materialen en zelfs mechanismen wilt combineren om uw ramen op de meest effectieve manier te bedekken, probeer dan deze combinatie: blind gordijn. Hierdoor kun je op een subtiele manier de stof bedekken en op een meer solide manier met de blinden.

3. Dunne semi-transparante gordijnen, maar met veel vouwen perfect voor elke kamerstijl

Als je gek wordt van de dunne gordijnen, die ondanks bedekking een beetje wind en zonnestralen binnenlaten, kun je een gordijn ontwerpen met veel, maar ook veel plooien; Hierdoor kunnen natuurlijke elementen binnenkomen, maar het heeft een aanzienlijk gewicht om niet op papier te lijken en is daarom niet effectief bij het coaten.

4. Moderne blinden en niets anders

Kies je voor een stevige sluiter en plaats je deze zonder enige fout dan heb je niets nodig, trek gewoon aan het koord als je privacy wilt en doe het opnieuw als je het design van je exterieur wilt zien.

More Stories
Verbeter de waarde van uw huis