Overweeg deze ideeën om ramen te bedekken

Panelen die zich uitstrekken

Moderne optie waarbij semi-doorschijnende doeken het raam horizontaal bedekken, in tegenstelling tot eerdere ideeën, waarbij de elementen verticaal vallen. Bovendien kan dit systeem worden geautomatiseerd als er een speciaal mechanisme is geïnstalleerd.

Langwerpige ramen

Ongeacht de vorm van de ramen, ze kunnen in de breedte worden bedekt zoals in het ontwerp dat we u op deze foto laten zien. Waar het een fluitje van een cent is om ze te bedekken, hoeft u alleen maar te zoeken naar op maat gemaakte gordijnen.

Verberg de rails

Als u naast het plaatsen van uw gordijnen een val kunt maken om de rails te verbergen en het lijkt alsof de stoffen van het plafond zweven. Het is eenvoudig, het werk concentreert zich op een plafond dat zich van de randen van de kamer scheidt en een ander gevoel geeft.

Deuren die op luiken lijken

Een ander element naast de jaloezieën zijn deze glaselementen of schuifdeuren met strepen die de rol op zich nemen van het filteren van het licht en tegelijkertijd het oog bedriegen, daarom presenteren we deze manier om een ​​grote ruimte te bedekken.

Gordijnen en jaloezieën

Gordijnen die zulke grote ramen bedekken, kunnen moeilijk te verplaatsen zijn en zijn uit één stuk; Daarom laten we deze optie over wanneer jaloezieën op de achtergrond worden gemengd om de lichtinval te regelen en de zijkanten af ​​te werken met enkele bijpassende gordijnen.

More Stories
Waarom we houden van wit op de muren