Vermijd deze dingen als u uw huis wilt repareren

Begin zonder te weten wat je nodig hebt

Voordat u begint met bestellen, anticipeert u of u hangers, dozen, verdelers of organisatoren nodig heeft. En een tip: koop dezelfde hangers, vergeet een regenboog hangers in je garderobe. En geen twee kleren aan dezelfde hanger

Niet categoriseren

Het is erg belangrijk om te categoriseren. Overhemden met overhemden, broeken met broeken … dit helpt ons om geen tijd te verspillen aan het zoeken tussen verschillende categorieën.

Bewaar schone kleding in een rommelige kast

Als je kast een puinhoop is, maak dan van de gelegenheid gebruik om hem op orde te brengen voordat je schone en opgevouwen kleding opbergt. Trek die kledingstukken die rommelig zijn terug in de kast, goed opgevouwen, samen met de schone kleding die je eerst wilde aantrekken.

Vouw horizontaal terug in een lade

Als horizontaal vouwen niet werkt, geef dan op en probeer verticaal vouwen om de ruimtes verder te optimaliseren. Je zult zien hoe het makkelijker is om het netjes te houden.

Vul kasten en kasten

Het volledig vullen van de ruimtes en gaten in kasten, laden of planken is een veelgemaakte fout waar we meestal in vallen. Het belemmert zichtbaarheid, toegankelijkheid en wendbaarheid. In die zin maakt de overmatige opeenhoping van dingen het onmogelijk om een ​​ordelijk verblijf te zien, laat staan ​​schoon. Daarom adviseert hij om wat tijd te besteden aan het wegwerken van wat je niet meer nodig hebt om later een nieuwe bestelling te geven.

Verzamel dingen

Noch de aantekeningen van de faculteit, noch die trui die je zo leuk vond … als het je past. Het verzamelen van dingen die we niet langer gebruiken, hetzij vanwege gehechtheid aan het verleden, angst voor de toekomst of beide, veroorzaakt constipatie van de fysieke en mentale ruimte.

More Stories
Dit mag niet ontbreken in uw hal