Ideeën om uw keuken licht te geven

Verlicht met ledstrips

Toegevoegd aan de onderkant van de kasten, is het een praktische, discrete en zeer efficiënte optie. De handigste manier is om ze over de hele lengte van het aanrecht te installeren of, zoals hier onder de hele plank, op deze manier op een homogene manier te verlichten en vermoeide ogen te voorkomen. Bovendien geven de leds geen warmte af.

Corrigeer met de kleurtemperatuur

Voor het werkblad of de werkruimte wordt aanbevolen om te kiezen voor een koud licht van ongeveer 4.000 ° K, omdat het essentieel is om de natuurlijke kleur van het voedsel te respecteren. Voor op kantoor is het ideaal een warmer licht, ongeveer 3000ºK.

Kies kwaliteitsleds

Bij het koken is het erg belangrijk om de kleur van voedsel correct te zien en licht heeft er veel mee te maken. Zet in op een LED met een hoge CRI-waarde (Color Rendering Index), die de kwaliteit aangeeft, omdat u hierdoor kleuren beter kunt waarnemen.

Extreem comfort met licht

Als u wilt dat uw keuken comfortabeler is, voegt u wat omgevingslicht toe, zoals verzonken schansen of opengewerkte wallwashers. Ze helpen u bijvoorbeeld bij het verlichten van de doorgangsgebieden of de kantoormuren.

Vergeet het eiland niet

Omdat het een veelzijdig stuk is, moet je je verlichting goed plannen. Hanglampen, zoals hier is gedaan, zijn een zeer praktische optie. Als het eiland een kookzone heeft, houd er dan rekening mee dat de kappen al licht bevatten.

Licht in de kasten

Het is gebruikelijk om ingebouwde halogeen- of led-verlichting te plaatsen die oplicht als je de deur opent. Laag verbruik, zodat u de producten in de schappen kunt zien zonder dat u andere lampen hoeft aan te doen. Ook voor lades en lades zijn er verlichtingssystemen. Ze zijn bevestigd aan de achterwanden van de lade en schakelen automatisch in met een bewegingssensor.

More Stories
De nestuitbreiding