Lichtideeën: een lichtbron voor elke activiteit

Licht is essentieel bij alle activiteiten die we elke dag doen, zelfs om goed te slapen. Omdat warme verlichting in uw slaapkamer voordat u het licht uitdoet, u helpt om af te stemmen op bedtijd.

In de meeste gevallen verlichten we onze slaapkamer als een plek waar we alleen gaan slapen, terwijl het in werkelijkheid een kamer is waar we nog veel meer dingen doen! Ontspannen, als koppel genieten van bijzondere momenten, tot laat een boek lezen, de kast ordenen of voor de spiegel poetsen zijn slechts enkele voorbeelden en het is duidelijk dat niet alles met dezelfde verlichting kan.

De voorbereide slaapkamer

De kunst is om verschillende lichtpunten te combineren: plaats naast de algemene verlichting van het plafond ook spotjes gericht op de kleerkasten en ladekasten om kleding gemakkelijker te vinden. Vul het aan met geïntegreerde verlichting in de lades en planken en dat hoef je nooit te doen met een zwarte sok en een marineblauwe.

Een goede sfeer

Een eenvoudige truc om de sfeer van een kamer te veranderen, is door een lichtdimmer te installeren: u kunt de perfecte hoeveelheid licht hebben om zowel de lakens te vervangen als om te genieten van een romantische nacht.

In de kast

Je garderobe in een speciale hoek veranderen is net zo eenvoudig als er een lamp op zetten: het accentueert de afwerking van het meubilair en helpt het interieur te verlichten.

Voor lezen

Combineer een leeslamp (directioneel type) in het midden van het bed met nachtverlichting (diffuus type) aan elke kant. Lichte bubbels overlappen elkaar en verzachten het contrast tussen de helderste lichten en het donkere gedeelte van de slaapkamer.

More Stories
Wat voor gordijnen passen bij jou?