Tips voor de keukenverlichting

Hoe decoratieve verlichting te gebruiken in uw keuken of bijkeuken

Verlichting kan u ook helpen bepaalde keukenobjecten belangrijker te maken, zodat u uw eigen keukengerei kunt inrichten en persoonlijke ruimtes kunt bouwen. Hier omlijst het licht het gebied van het meubilair dat de muur meer accentueert alsof de kasten een kunstwerk zijn dat de gerechten die je zo lekker vindt niet onopgemerkt blijven.

Afstandsbedieningen om licht te regelen

De afstandsbedieningen om het licht te bedienen bevinden zich onder de keukenkastjes en laten je toe om de verlichting aan te zetten, uit te zetten en de intensiteit van dezelfde ketting te regelen, je hebt de verlichting onder controle en naar wens.

Een lamp voor de keukentafel

Vergeet de keukentafel niet! Verlicht al uw bijeenkomsten en gesprekken door een doorschijnende schermlamp ongeveer 60 cm boven de tafel te plaatsen waar u gaat eten, zodat u alles wat op uw bord wordt gelegd perfect kunt zien; indien mogelijk meer warmte en een perfect klimaat om te genieten van een oneindig ontbijt en na de maaltijden. In dit geval hebben de lampen aluminium kopjes die zijn ontworpen om te voorkomen dat het licht verblindende diners en decoratie versiert.

Inbouw- en armverlichting

Elke keuken heeft een specifiek type verlichting nodig, afhankelijk van het type meubel waaruit het bestaat en de ruimte die we hebben. Kies voor inbouwspots in het bovenste aanrechtmeubel, zo zorgt u ervoor dat uw werkoppervlak onder de beste verlichting blijft. Voor de hogere kasten kunt u geconcentreerd licht van spots met arm plaatsen. U kunt ze op deuren of interieurs plaatsen die van boven naar beneden gaan; Op deze manier kunt u de deuren aan de buiten- en binnenkant verlichten wanneer ze opengaan: er zullen geen schaduwen zijn om u te weerstaan.

Door spots in uw meubels te installeren, kunt u uw kasten en lades verlichten, zodat het veel gemakkelijker is om dingen met het blote oog te vinden door een decoratiepunt in uw keuken toe te voegen.

More Stories
Overweeg deze ideeën om ramen te bedekken